Jak postavit budovy ve společných obcích?

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
NoOne

Jak postavit budovy ve společných obcích?

#1 Příspěvek od NoOne »

Co všechno potřebuju pro zastavení společné obce? Nějak nevím, jak na to, tak by se mi šiknul postup...díky
qakkec

Re: Jak postavit budovy ve společných obcích?

#2 Příspěvek od qakkec »

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
NoOne

#3 Příspěvek od NoOne »

No tak to fakt díky, to mi je k ničemu. Předtím než jsem položil otázku jsem si to přečetl už tak 5x. O tom, jak postavit budovu v sousední obci (a ne v obci kolem svýho města!) tam neni ani slovo, proto se taky ptám. Vědu zkoumání obcí mám vyzkoumanou, hlavní budovu na max, ale stejně nevim, jak se tam dostanu a postavim budovy. Mám i kartografii a kolonizaci, nepotřebuju na to náhodou vnější vlastnění?
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

Nevím jestli to chápeš ale společnou obcí se myslí ta, která je okolo tvého města, v žádných jiným obcích než které jsou okolo tvého města stavět nemůžeš ;)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
BadBoy

#5 Příspěvek od BadBoy »

Aha, tak proč když se mrknu k někomu do města, tak tam někdy ve společných obcích mají budovy dva různý hráči (ve společných obcích jsou ty budovy označeny červeně a jeden hráč parazituje na území toho druhýho)?
NoOne

#6 Příspěvek od NoOne »

BadBoy píše:Aha, tak proč když se mrknu k někomu do města, tak tam někdy ve společných obcích mají budovy dva různý hráči (ve společných obcích jsou ty budovy označeny červeně a jeden hráč parazituje na území toho druhýho)?
Přesně o tohle mi jde. Třeba jsem našel zříceniny a tam v obcích jedou normálně dobývací budovy nějakýho hráče, když má město hned vedle. Jsem myslel, že když jsou dvě města hned vedle sebe, tak že spolu bojujou o společný obce a jeden tomu druhýmu může postavit přímo ve společný obci vedle jeho města budovu.
Arseni

#7 Příspěvek od Arseni »

Vy to pořád nechápete, když jsou dvě města vedle sebe, tak maj mezi sebou poze jedny společný obce, né každej svoje, to znamená, že když ty u sebe vidíš obec, tak tam můžeš stavět, přitom že ten druhej hráč u sebe uvidí úplně tu stejnou obci na který jsi stavěl.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
NoOne

#8 Příspěvek od NoOne »

Ok, díky :) Můžete zavřít téma.
qakkec

#9 Příspěvek od qakkec »

Arseni píše:Vy to pořád nechápete, když jsou dvě města vedle sebe, tak maj mezi sebou poze jedny společný obce, né každej svoje, to znamená, že když ty u sebe vidíš obec, tak tam můžeš stavět, přitom že ten druhej hráč u sebe uvidí úplně tu stejnou obci na který jsi stavěl.
Jop, takhle je to napsaný i na wiki a měl jsem pocit, že docela srozumitelně.. :mrgreen:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Odpovědět