Jak postavit budovy ve společných obcích?
Jak postavit budovy ve společných obcích?
Co všechno potřebuju pro zastavení společné obce? Nějak nevím, jak na to, tak by se mi šiknul postup...díky
Re: Jak postavit budovy ve společných obcích?
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
No tak to fakt díky, to mi je k ničemu. Předtím než jsem položil otázku jsem si to přečetl už tak 5x. O tom, jak postavit budovu v sousední obci (a ne v obci kolem svýho města!) tam neni ani slovo, proto se taky ptám. Vědu zkoumání obcí mám vyzkoumanou, hlavní budovu na max, ale stejně nevim, jak se tam dostanu a postavim budovy. Mám i kartografii a kolonizaci, nepotřebuju na to náhodou vnější vlastnění?
Nevím jestli to chápeš ale společnou obcí se myslí ta, která je okolo tvého města, v žádných jiným obcích než které jsou okolo tvého města stavět nemůžeš 

Aha, tak proč když se mrknu k někomu do města, tak tam někdy ve společných obcích mají budovy dva různý hráči (ve společných obcích jsou ty budovy označeny červeně a jeden hráč parazituje na území toho druhýho)?
Přesně o tohle mi jde. Třeba jsem našel zříceniny a tam v obcích jedou normálně dobývací budovy nějakýho hráče, když má město hned vedle. Jsem myslel, že když jsou dvě města hned vedle sebe, tak že spolu bojujou o společný obce a jeden tomu druhýmu může postavit přímo ve společný obci vedle jeho města budovu.BadBoy píše:Aha, tak proč když se mrknu k někomu do města, tak tam někdy ve společných obcích mají budovy dva různý hráči (ve společných obcích jsou ty budovy označeny červeně a jeden hráč parazituje na území toho druhýho)?
Vy to pořád nechápete, když jsou dvě města vedle sebe, tak maj mezi sebou poze jedny společný obce, né každej svoje, to znamená, že když ty u sebe vidíš obec, tak tam můžeš stavět, přitom že ten druhej hráč u sebe uvidí úplně tu stejnou obci na který jsi stavěl.
Ok, díky
Můžete zavřít téma.

Jop, takhle je to napsaný i na wiki a měl jsem pocit, že docela srozumitelně..Arseni píše:Vy to pořád nechápete, když jsou dvě města vedle sebe, tak maj mezi sebou poze jedny společný obce, né každej svoje, to znamená, že když ty u sebe vidíš obec, tak tam můžeš stavět, přitom že ten druhej hráč u sebe uvidí úplně tu stejnou obci na který jsi stavěl.

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert