ukoly
ukoly
Ahoj,nedávno sem začal a úkol 150 úkolů za sebou bych celkem chtěl splnit,ale ty časově omezené úkoly za ČP se splnit nedají dokud je koupím a nelíbí se mi,že kvůli tomu že ty časové úkoly nesplním nedostanu odměnu za ten úkol protože se nepovedené/nezaplacené chcete li úkoly přičítaj jako nesplněné a já bych rád věděl proč.Je to nefér vůču těm co ten úkol splnit chtějí ale nemohou protože si nemůžu dovolit ten úkol splnit
Re: ukoly
Tohle se tu řešilo už několikrát, úkol plnit nemusíš a ty perleťové náklady za úkoly jsou dohromady nic oproti tomu kolik takový item posléze stojí v klenotnici. Cena takových itemů se pohybuje kolem 65000 perel. Pokud chceš tak musíš hrát dostatečně aktivně aby jsi zvládal kupovat perly v aukci případně farmit ze zřícenin.
Wyfre - dezertér
Farmit ze zřícenin, to je dobrej joke
Jinak si myslím, že novej hráč nemá na aukci moc šanci, jedniná možnost pro novýho hráče je buď doufat, že najde slaný jezero, který mu nikdo nesebere nebo si perly prostě koupit, jinou možnost nevidím.

Jinak si myslím, že novej hráč nemá na aukci moc šanci, jedniná možnost pro novýho hráče je buď doufat, že najde slaný jezero, který mu nikdo nesebere nebo si perly prostě koupit, jinou možnost nevidím.
Tak z pětek a šestek se samozřejmě dá vytáhnout víc ale jako nováček z jedniček a dvojek moc nenafarmí a pokud v téhle době nekoupí perly,tak bude mít nesplněno alespoň 10 questůWyfre píše:Arseni, není to joke, jen pro někoho kdo hru nezná je to celkem nereálný asi no

No já přišel na to, že když se napodíváš do quest logu tak se ti neaktivují ty časové úkoly. Takže pokud se udržíš a neotevřeš jej dokud si nebudeš myslet, že jich 150 máš splněno nebo dokud nebudeš mít dostatek perel, tak potom až ho otevřeš jen prokolikáš splnit úkoly a sem tam ty perlové a item je tvůj. Možná tam bude někde háček (nejspíše se další úkol ke splění aktivuje až po vybrání odměny za předešlý úkol), ale já to takhle zkusím... Kdo ví? 

No ta to by nemusela být špatná strtegie až na to, že nevíš co dostáváš za questy, a dost jich nesplníš jen tím, že budeš hrát ale musíš se na ně zaměřit ale kdyby jsi čekal až nejdeš slaný jezero a nafarmil si pár tisíc perel a potom si questy otevřel, tak by to bylo dobrý 

Pokud se ti rádce rozsvítí jako sluníčko je qest již aktivován a pokud se jenom nepodíváš tak ti skončí pokud je časový a je považován za nesplněný takže toto asi moc fungovat nebude.
Pokud sem se zmýlil tam mě nekamenujte ale u těch časových ůkolů sem si všiml že pokaždý tam mám jinej čas takže musel běžet na pozadí až sem přišel a podíval se co mi to tam vlastně svítí.
Pokud sem se zmýlil tam mě nekamenujte ale u těch časových ůkolů sem si všiml že pokaždý tam mám jinej čas takže musel běžet na pozadí až sem přišel a podíval se co mi to tam vlastně svítí.