Par blbych otazek...

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
XOR

Par blbych otazek...

#1 Příspěvek od XOR »

Ahoj,
hledal jsem a nenasel, tedy se ptam:

- Nikde neni popis budovy Radnice, tedy kolik ceho stoji ktery level - ted uz to vim, ale jeste vcera jsem docela tapal a zitra uz to zase zapomenu :)
- Nikde neni napsano, ze pri stavbe Radnice nejde vyrabet jednotky - nebo delam neco blbe?
- Kdyz je plny stav obyvatel, vsechny relevantni budovy ukazuji prirustek 0 - coz sice dava smysl, ale zase nejsem schopen nikde zjistit kolik ten prirustek potencialne muze byt, kdyz najednou plno nebude...
- Nikde jsem nenasel popis bonusu ruznych typu krajiny na tezbu, na wiki jsou jen 4 neprilis konkretni obrazky a ve skutecne hre je tech terenu 6 nebo jeste vic...

Diky za info.

EDIT: vyroba jednotek je OK, delam to blbe... :)
Naposledy upravil(a) XOR dne 10 pro 2012, 19:26, celkem upraveno 1 x.
Haron1

Re: Par blbych otazek...

#2 Příspěvek od Haron1 »

XOR píše:Ahoj,
hledal jsem a nenasel, tedy se ptam:

- Nikde neni popis budovy Radnice, tedy kolik ceho stoji ktery level - ted uz to vim, ale jeste vcera jsem docela tapal a zitra uz to zase zapomenu :)
- Nikde neni napsano, ze pri stavbe Radnice nejde vyrabet jednotky - nebo delam neco blbe?
- Kdyz je plny stav obyvatel, vsechny relevantni budovy ukazuji prirustek 0 - coz sice dava smysl, ale zase nejsem schopen nikde zjistit kolik ten prirustek potencialne muze byt, kdyz najednou plno nebude...
- Nikde jsem nenasel popis bonusu ruznych typu krajiny na tezbu, na wiki jsou jen 4 neprilis konkretni obrazky a ve skutecne hre je tech terenu 6 nebo jeste vic...

Diky za info.
1. Vzdy kdyz chces neco zlepsit tak je videt kolik ceho potrebujes a jak dlouho se to bude stavet , stejne je to i u radnice.
2. Stavba radnice potrebuje hodne volneho obyvatelstva , kdyz zadne nemas tak se to stavi strasne dlouho a vyroba vojsk take potrebuje volne obyvatelstvo.
3. Prirustek vidis kdyz vejdes do radnice .
4. bonusy na tezbu davaji jen 4 typy terenu, zjistis to kdyz kleknes na teren,a pak na tlacitko informace o terenu
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
XOR

#3 Příspěvek od XOR »

Dekuji za obsahlou a naprosto nepouzitelnou odpoved - typicka ukazka internetove gramotnosti, kdy kazdy odpovida na to co si mysli ze by mel odpoved a ne na polozenou otazku :)

Zkus to jeste jednou a lepe, pokud tedy mas chut, jinak se na to snad radsi vykasli...
:D :D :D
Wyfre

#4 Příspěvek od Wyfre »

1)Nikde není popis hlavní budovy?!?
3) přírůstek si buď musíš spočítat nebo uvolnit obyvatelstvo aby jsi daný přírůstek viděl
4)Tohle je nedostačující? Jestli ne pak zkus to co psal Haron1
Wyfre - dezertér
XOR

#5 Příspěvek od XOR »

Wyfre píše:1)Nikde není popis hlavní budovy?!?
3) přírůstek si buď musíš spočítat nebo uvolnit obyvatelstvo aby jsi daný přírůstek viděl
4)Tohle je nedostačující? Jestli ne pak zkus to co psal Haron1

Diky.

- Fajn, vidim. Jen ze jako "radnice" je to nedohledatelne a samostatnou zalozku v menu to taky nema. A protoze se to ve hre jmenuje Mestska radnice, hledam radnici... OK.
- Jasne, jen ze by to cislo melo byt nekde videt primo. OK.
- No, jak se to vezme, to jsou ty 4 zminovane obrazky - cili mam to chapat tak, ze to co tam neni zobrazeno (tedy treba Svata zeme) nema zadny bonus? Krome toho ze by bylo fajn mit tam i ten popis, tak by asi melo byt nekde explicitne uvedeno ze vsechny ostatni jsou bez bonusu nebo tak neco.

Chapu, ze kdyz to nekdo hraje od zacatku uz nejaky ten mesic, ma to zmaknuty.
Pro zacatecnika to neni vubec prehledne a neco z toho pochopit je docela narocne.
Wyfre

#6 Příspěvek od Wyfre »

Tak pro ty úplně líné je to taky tady ;-)
Wyfre - dezertér
XOR

#7 Příspěvek od XOR »

Wyfre píše:Tak pro ty úplně líné je to taky tady ;-)
No... neni :)
Tam jsou sice vsechny tereny vyjmenovane a popsane, ale s bonusy na valceni a ne na tezbu.
Kdyby takhle kompletni tabulka byla na tezbu, nereknu ani slovo :D
MMMMM

#8 Příspěvek od MMMMM »

rozcestník na obojí je tady:
království

nebo rovnou na bonusy těžby:

bonusy těžby podle krajiny
XOR

#9 Příspěvek od XOR »

MMMMM píše:rozcestník na obojí je tady:
království

Ma to vubec smysl komentovat?

Ja sice chapu, ze to delas v dobre vire a snazis se pomoci, ale preci jenom by mozna stalo za to precist a POCHOPIT puvodni otazku, a nejlepe jeste predchozi diskusi...

Kazdopadne vsem dekuji, uz v tom mam jasno, jak jen to je mozne... :)
MMMMM

#10 Příspěvek od MMMMM »

Asi jsem to fakt nepochopil, já odpovídal na tohle:
XOR píše: Kdyby takhle kompletni tabulka byla na tezbu, nereknu ani slovo :D
ZuzanaSkladanov

#11 Příspěvek od ZuzanaSkladanov »

ahojte... mám takú otázku... dlhšie som tu nebola lebo som sem nemala prístup... medzitým mi obyvatelstvo zmizlo a keď chcem stavať tak mi tam ukáže nekonečno... čiže nemôžem nič robiť.... viete mi poradiť?? ďakujem
qakkec

#12 Příspěvek od qakkec »

nemáš lidi, kteří by mohli stavět - takže dokud nebudeš mít stavaře, tak nikdy nedostavíš :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
BubeniCZECH

#13 Příspěvek od BubeniCZECH »

XOR píše:
MMMMM píše:rozcestník na obojí je tady:
království

Ma to vubec smysl komentovat?

Ja sice chapu, ze to delas v dobre vire a snazis se pomoci, ale preci jenom by mozna stalo za to precist a POCHOPIT puvodni otazku, a nejlepe jeste predchozi diskusi...

Kazdopadne vsem dekuji, uz v tom mam jasno, jak jen to je mozne... :)
Chytrému napověz atd...
bonusy na těžbu u "domovskejch" terénů nejsou napsaný, protože žádný nejsou. Domovskej terén má bodus 25 záštity pro rasu které patří. Tzn. svatá zem pro rytíře, kouzelnej les pro elfy, prokletej les pro temný elfy a mrtvá zem pro démony, pokud nejsi odpadlík. Ostatní terény maj vždy nějakej bonus a disbonus pro těžbu, a taky nějakej bonus a disbonus pro útok určitýho druhu jednotky. Když klikneš na políčko na mapě, tak vlevo nahoře v kruhové nabídce je "I". Po kliknutí na něj se ti všechny bonusy a disbonusy zobrazej. Všechno je v encyklopedii, na kterou si dostal přímý odkazy, tak bejt tebou radši pomlčim o internetový gramotnosti, protože jedinej kdo nepochopil tuhle diskuzi seš tady ty :lol:
Klid, je to jenom hra :o)
Odpovědět